Leírás
Citrullin-malát
• megnövekedett NO (nitrogén-oxid) termelés: több energia, bedurranó izmok, javuló teljesítmény, gyarapodó izomtömeg.
• növeli az ATP (adenozin-trifoszfát, a sejtek fő energiaforrása) és foszfokreatin regenerálódást: kisebb fáradtság, intenzívebb, hosszabb edzések.
• csökkenti a tejsav- és ammóniaszintet: a káros vegyületek hatékony likvidálásával csökkenhet az izomzat elsavasodásának a mértéke.
• gyorsabb regenerálódás, kisebb izomláz.
• támogatja az alkohol lebontását a szervezetben.
• nem doppinglistás termék A citrullin-malát egy olyan összetevő, ami citrullint tartalmaz, mely egy nem esszenciális aminosav, főleg a görögdinnyében, malátában és almában található meg.A citrullin-malátot nagy sikerrel alkalmazták európai kutatók, akik megnövekedett energiaszintről és általános közérzetjavulásról számoltak be. A citrullin, bár nem esszenciális aminosav, nem fordul elő túl nagy mennyiségben a táplálkozásunkban. Mindazonáltal sok biológiai folyamatban létfontosságú szerepet tölt be. A citrullin-malát energiatöbbletet biztosít az izmoknak, mely egyszerre jelenti a keményebb és hosszabb edzéseket, az edzések folyamatos intenzitását és a gyorsabb regeneráció lehetőségét, azaz teljesítménynövelő hatású. A citrullin-malát a megegyező adagban alkalmazott argininnél hatásosabban emeli meg a szervezetben az arginin szintet. Az arginin a nitrogén oxid (NO) előanyaga, amely felelős a bedurranásért, és a fokozott oxigén és tápanyag szállításért. Fontos: az ismertetőben leírtak tájékoztató jellegűek, az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek. Nem alkalmasak diagnózis felállítására, és nem helyettesítik az orvosi tanácsot. Mielőtt megváltozatná étrendjét vagy táplálkozási szokásait, konzultáljon orvosával, dietetikusával. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
• növeli az ATP (adenozin-trifoszfát, a sejtek fő energiaforrása) és foszfokreatin regenerálódást: kisebb fáradtság, intenzívebb, hosszabb edzések.
• csökkenti a tejsav- és ammóniaszintet: a káros vegyületek hatékony likvidálásával csökkenhet az izomzat elsavasodásának a mértéke.
• gyorsabb regenerálódás, kisebb izomláz.
• támogatja az alkohol lebontását a szervezetben.
• nem doppinglistás termék A citrullin-malát egy olyan összetevő, ami citrullint tartalmaz, mely egy nem esszenciális aminosav, főleg a görögdinnyében, malátában és almában található meg.A citrullin-malátot nagy sikerrel alkalmazták európai kutatók, akik megnövekedett energiaszintről és általános közérzetjavulásról számoltak be. A citrullin, bár nem esszenciális aminosav, nem fordul elő túl nagy mennyiségben a táplálkozásunkban. Mindazonáltal sok biológiai folyamatban létfontosságú szerepet tölt be. A citrullin-malát energiatöbbletet biztosít az izmoknak, mely egyszerre jelenti a keményebb és hosszabb edzéseket, az edzések folyamatos intenzitását és a gyorsabb regeneráció lehetőségét, azaz teljesítménynövelő hatású. A citrullin-malát a megegyező adagban alkalmazott argininnél hatásosabban emeli meg a szervezetben az arginin szintet. Az arginin a nitrogén oxid (NO) előanyaga, amely felelős a bedurranásért, és a fokozott oxigén és tápanyag szállításért. Fontos: az ismertetőben leírtak tájékoztató jellegűek, az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek. Nem alkalmasak diagnózis felállítására, és nem helyettesítik az orvosi tanácsot. Mielőtt megváltozatná étrendjét vagy táplálkozási szokásait, konzultáljon orvosával, dietetikusával. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.