Főbb Kategóriák
D-Aszparaginsav por-250 g
8.390 Ft

D-Aszparaginsav por-250 g

8.390 Ft
•   100% D-Aszparaginsav (DAA) por
 
•   Tesztoszteronszint növelő
 
•   Nem tartalmaz hozzáadott anyagokat
Cikkszám: SKU-P-1054
Szerezhető hűségpontok: 0
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

D-Aszparaginsav (DAA) 
 
•     pozitív hatással van a tesztoszteronszint növekedésre
•     segíti a növekedési hormon szintjének emelését
 
Az aszparaginsav (aspartic acid) egy nem esszenciális aminosav , azaz a szervezet képes saját maga is előállítani, amennyiben elegendő esszenciális aminosavat fogyasztunk. A D-aszparaginsav az L-aszparaginsav enantiomerje. Az L-aszparaginsavnak a fehérjeszintézisben van jelentősége, míg a kutatások során megállapították, hogy a D-aszparaginsav a tesztoszteronszint növekedésében, a növekedési hormonok felszabadításában játszik szerepet.
 
A DAA a tesztoszteron szintézisre pozitív hatással van: fokozza mind a GnRH, az LH és a tesztoszteron termelést is, de nem csak együtt, hanem külön-külön is. Ráadásul a DAA nem csak a GnRH, hanem egy másik fontos hormon, a GHRH termelését is serkenti, ami cserébe fokozza az agyalapimirigy növekedési hormon termelését (GH). 
 
Napjainkban számos tesztoszteronnövelő készítmény fontos hatóanyaga. Alkalmazása teljes mértékben legális és biztonságos, szteroidszerű mellékhatásoktól mentes.
 
Fogyasztása 21 éves kor alatt nem javasolt!
 
Fontos: az ismertetőben leírtak tájékoztató jellegűek, az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek. Nem alkalmasak diagnózis felállítására, és nem helyettesítik az orvosi tanácsot. Mielőtt megváltozatná étrendjét vagy táplálkozási szokásait, konzultáljon orvosával, dietetikusával. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.