Leírás
Garcinia Cambogia
• alakformálás
• zsírégetés
• étvágycsökkentés
• szénhidrát-anyagcsere A Garcinia Cambogia egy Dél-Indiában és Thaiföldön honos növény, melyet évszázadok óta használnak halételek és disznóhús savanyítására, illetve az emésztés javítására. Ázsia egyes területein anginás roham és szívgörcs kezelésére is alkalmazzák. Gyümölcsének hidroxi-citromsav (HCA)-tartalma miatt befolyásolja az étvágyat, gátolja a szénhidrátoknak zsírrá történő átalakulását továbbá gátolja a „rossz’’ koleszterin (LDL) és a zsírsavak keletkezését. Elsősorban az étvágyat csökkenti, ezért már kevesebb táplálék elfogyasztása után is jóllakottság érzését kelti. Emiatt elsősorban fogyókúrázóknak előnyös. A szénhidrát zsírrá történő átalakulását megakadályozva kevesebb zsír rakódik le a szervezetben. Csökkenti a koleszterinszintet, ösztönzi a glikogén termelődését a májban. Befolyásolja a hőtermelést: a szervezet több kalóriát éget el, így a bevitt táplálékból kevesebb raktározódik. Szinergistái
Előnyös hatásait fokozza, ha az inzulinháztartást befolyásoló krómmal együtt vesszük be. Fontos: az ismertetőben leírtak tájékoztató jellegűek, az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek. Nem alkalmasak diagnózis felállítására, és nem helyettesítik az orvosi tanácsot. Mielőtt megváltozatná étrendjét vagy táplálkozási szokásait, konzultáljon orvosával, dietetikusával. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
• zsírégetés
• étvágycsökkentés
• szénhidrát-anyagcsere A Garcinia Cambogia egy Dél-Indiában és Thaiföldön honos növény, melyet évszázadok óta használnak halételek és disznóhús savanyítására, illetve az emésztés javítására. Ázsia egyes területein anginás roham és szívgörcs kezelésére is alkalmazzák. Gyümölcsének hidroxi-citromsav (HCA)-tartalma miatt befolyásolja az étvágyat, gátolja a szénhidrátoknak zsírrá történő átalakulását továbbá gátolja a „rossz’’ koleszterin (LDL) és a zsírsavak keletkezését. Elsősorban az étvágyat csökkenti, ezért már kevesebb táplálék elfogyasztása után is jóllakottság érzését kelti. Emiatt elsősorban fogyókúrázóknak előnyös. A szénhidrát zsírrá történő átalakulását megakadályozva kevesebb zsír rakódik le a szervezetben. Csökkenti a koleszterinszintet, ösztönzi a glikogén termelődését a májban. Befolyásolja a hőtermelést: a szervezet több kalóriát éget el, így a bevitt táplálékból kevesebb raktározódik. Szinergistái
Előnyös hatásait fokozza, ha az inzulinháztartást befolyásoló krómmal együtt vesszük be. Fontos: az ismertetőben leírtak tájékoztató jellegűek, az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek. Nem alkalmasak diagnózis felállítására, és nem helyettesítik az orvosi tanácsot. Mielőtt megváltozatná étrendjét vagy táplálkozási szokásait, konzultáljon orvosával, dietetikusával. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.