Főbb Kategóriák
Cápamáj olaj kapszula
5.020 Ft
Menny.:doboz

Cápamáj olaj kapszula

5.020 Ft
Menny.:doboz
Elérhetőség: Raktáron
•   500 mg cápamáj olaj lágyzselatin kapszulánként
 
•   20% Alkilglicerol tartalom
 

•   Többet olcsóbban! 4 doboz vásárlása esetén már csak 4 435 Ft/db

Cikkszám: SKU-T-1041
Egységár: 41,83 Ft/db
Mennyiségi kedvezmény:
1 doboz felett
5.020 Ft / doboz
2 doboz felett
4.830 Ft / doboz
3 doboz felett
4.620 Ft / doboz
4 doboz felett
4.435 Ft / doboz
Szerezhető hűségpontok: 51
Átlagos értékelés: (1)

Leírás

Cápamáj olaj étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula
 
500 mg cápamáj olaj kapszulánként, 20% Alkilglicerol tartalom.
 
Miben rejlik a cápák titka?
 
Ez a „tökéletes élő gépezetnek” nevezett élőlény több mint  400 millió éve szinte változatlan formában él a Földön. Soha nem alszanak, soha nincsenek nyugalomban, mégis kiemelkedő erőnléttel és egészséggel rendelkeznek. Szervezetük minden tekintetben a túlélést szolgálja.
Immunrendszerük rendkívül erős, igen ritkán esnek fertőzés áldozatául. Felépítésük, érzékszerveik, a betegségekkel szembeni ellenállóképességük tökéletes, sérüléseik rendkívül gyorsan gyógyulnak.  Mi lehet az titok? Kutatók megállapították, hogy ennek a rendkívüli ellenálló képességnek az egyik oka az Alkylglycerol nevű anyag, ami a cápamájolajban található. Ennek az olajnak a súlya elérheti a cápa teljes testsúlyának akár a 25%-át is.
 
Mi az Alkilglicerol?
 
Az alkilglicerol megtalálható többek között a csontvelőben, tengeri halakban, tehéntejben és az anyatejben. Az anyatej alkilglicerol tartalmának köszönhetően válik ellenállóvá a csecsemő a különböző betegségek, fertőzések ellen. Kutatások kimutatták, hogy a cápamáj alkilglicerol koncentrációja egyedülállóan magas az élővilágban.
 
Az Alkilglicerol jótékony hatásai
 
•     serkenti a csontvelő működését, a fehérvérsejtek képzését
•     erős antioxidáns, ártalmatlanítja a szabadgyököket
•     javítja az általános fizikai kondíciót
•     lassítja az öregedési folyamatokat
•     támogatja az immunrendszert megfázásos vagy kisebb megbetegedések, illetve allergia esetén
•     gyorsítja a bőr gyógyulását, enyhítheti a pikkelysömört
•     segítséget nyújt az agyvérzés és az infarktus megelőzésében
 
QUALITYSILVER® stabilizációs technológia a kiváló minőségért 
 
A Vital-Trend által forgalmazott cápamáj olaj lágyzselatin kapszula gyártója a Polaris Nutritional Lipids, melynek francia alapítói óceánkutatók és egy speciális, szabadalommal védett gyártási technológiát fejlesztettek ki a többszörösen telítetlen  zsírsavakban gazdag olajok stabilizálására.
Az Omega-3 zsírsavak a bennük lévő sok kettős kötés miatt oxigénre, fényre, hőre és nehézfémekre rendkívül érzékenyek, ezek hatására oxidálódnak. Az oxidációs folyamatok visszafordíthatatlan károsodást okoznak a minőségben amely az olaj avasodásában nyilvánulhat meg. A QUALITYSILVER® egy stabilizációs eljárás, melynek alkalmazásával a többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag olajok 13-szor stabilabbak a standard eljárásban feldolgozott olajoknál. A QUALITYSILVER® logo garancia a kiváló minőségre és az oxidációs folyamatoktól mentes olajra.
 
Természetvédelmi elkötelezettség
 
A gyártó garantálja, hogy a Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) által kiadott Kihalással fenyegetett fajok vörös listáján (Red List of Threatened Species) szereplő Portugál cápa (Centroscymnus coelolepis) és Fekete cápa (Centroscyllium fabricii) májából származó olajat nem használ fel termékeinek előállítása során.
 
"Friend of the Sea" tanúsító pecsét
 
A Vital-Trend Cápamájolaj kapszulájának gyártója a Polaris Nutritional Lipids, a Friend of the Sea szervezet tanúsító petcséjével rendelkezik.
Mit jelent a fenntartható halászat? A fenntartható halászat védi a halállományt, így a túlhalászás tiltott. Az ökoszisztéma védelme érdekében a lehető legkevesebb halat kell lehalászni. Vannak különböző szervezetek, amelyek támogatják a fenntartható halászatot. Ilyen például az Environmental Defense Fund, a Friend of the Sea, a Marine Stewardship Council. Ezek a szervezetek tanúsító pecsétet adnak a fenntartható módon halászott termékekre.
 
Fontos: az ismertetőben leírtak tájékoztató jellegűek, az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek. Nem alkalmasak diagnózis felállítására, és nem helyettesítik az orvosi tanácsot. Mielőtt megváltozatná étrendjét vagy táplálkozási szokásait, konzultáljon orvosával, dietetikusával. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. 

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2024. 04. 14. -
Nagyon elégedett vagyok. Hatásos a termék. Nem először rendeltem. Csak ajánlani tudom.